Dizajn dhe zhvillim i website

Ne krijojmë faqe në internet dhe produkte dixhitale që ndërtojnë marka qëndrueshme dhe formojnë marrëdhënie të vazhdueshme me klientët.

Website i së nesërmes.
Ndërtuar sot.

Në mënyrë që të kenë sukses në botën e sotme dixhitale, bizneset kanë nevojë për një kombinim të strategjisë, ekspertizës së dizajnit, analizave dhe zhvillimit.

 

Kjo është arsyeja pse Almark Studio plotëson përsosmërinë e saj tradicionale të këshillimit me zgjidhje, teknologji dhe ekipe të specializuara për të ju ofruar juve një website që sjell rezultate.

Një ofertë promocionale.

 

Kjo ofertë vlen deri me 30 maj 2021.

Website juaj.
Ndërtuar për biznes

Thuaj lamtumirë rezultateve të paparashikueshme në internet. Almark Studio hap ju derën që ju të mund të mbyllni problemet – duke ju fuqizuar me një website që shërben si një pikë nisje gjatë gjithë ciklit tuaj të shitjeve. Faqja juaj e re do të:

  • Rritë shikueshmërinë tuaj në rezultatet e kërkimit Google me ata që kërkojnë zgjidhje
  • Thirrë të gjithë vizitorët e mundshëm si në përmbajtje ashtu edhe në dizajn
  • Tregojë menjëherë vizitorëve përshtatjen midis nevojave të tyre dhe ofertave tuaja
  • Frymëzojë njerëzit të kërkojnë më shumë informacion
  • Mbajë përmbajtjen aktuale për të nxitur vizitat e përsëritura
  • Shndërrojë vizitorët në blerës, sa më shpejt të jetë e mundur

Procesi i dizajnit
& zhvillimit

01

Intervista: Rishikimi i kërkesave të biznesit tuaj, përcaktimi i qëllimeve të faqes në internet, diskutimi i afateve kohore të projektit, pikat kryesore dhe kuptimi i problemeve që duhen zgjidhur.

02

Hulumtimi dhe Strategjia: Përcaktimi dhe mbyllja e boshllëqeve në njohuri përmes hetimit dhe hulumtimit të sjelljeve, nevojave dhe motivimeve. Kuptimi i peizazheve konkurruese, tregjeve dhe industrive për të informuar një strategji efektive të projektit.

03

Përmbajtja dhe planifikimi: Bashkimi i rezultateve të fazave të intervistes dhe hulumtimit në një plan koheziv të projektit. Rafinimi i kërkesave funksionale për fazat e projektimit dhe zhvillimit.

04

Dizajni: Zbatimi i të nxjerrave nga intervista, hulumtimi dhe planifikimi në një përfaqësim vizual me besnikëri të lartë të produktit përfundimtar.

05

Zhvillimi: Zbatimi i funksionalitetit të vendosur për fazat e intervistës, hulumtimit, planifikimit dhe projektimit. Testimi i brendshëm i cilësisë dhe verifikimi i përfundimit të veçorive.

06

Testimi dhe publikimi: Raportimi dhe zgjidhja për çdo mospërputhje. Pranimi i produktit si përfundimtar dhe i plotë sipas specifikimeve, dhe i gatshëm për tu lëshuar tek audienca e juaj.

07

45 ditë mbështetje dhe garanci: Mbështetje e vazhdueshme e faqes në internet pas lansimit. Kjo përfshin zgjidhjen e defekteve në kod dhe trajnimin për produktet nëse kërkohet.

Transformime
dixhitale

Një kornizë
për sukses

Dizajni i drejtuar nga rritja (DDRr) është një mënyrë me rrezik të ulët dhe strategjik për të hartuar faqen tuaj të internetit. Ndërsa projektet tradicionale të krijimit të faqeve në internet janë një bast i gjithi që kërkon një investim të madh paraprak, DDRr është një proces përsëritës i analizës, mësimit dhe përmirësimit që shpërndan investimin tuaj me kalimin e kohës.

 

Përmirësimet e vazhdueshme të faqes në internet që ju bëni gjatë gjithë procesit të DDRr bazohen në të dhëna reale të përdoruesve. Rezultati është një faqe në internet që vazhdimisht përparon dhe optimizohet për konvertimin e pikut.

Almark Studio Rritje

Dizajni i drejtuar nga rritja përfshin metodologjitë e shkathëta për të ofruar faqe në internet që janë zhvilluar duke pasur parasysh përshtatshmërinë dhe fleksibilitetin.

 

Qasja jonë e GDD bazohet në një parim udhëzues: përvojat dixhitale që njerëzit pëlqejnë ofrojnë norma më të larta konvertimi dhe krijojnë lidhje midis një biznesi dhe audiencës së tij.

 

Procesi ynë gjithmonë fillon me përdoruesin në mendje, dhe përmes dizajnit strategjik, ne ofrojmë faqet e internetit që konvertojnë, kënaqin dhe provojnë të ardhmen markën tuaj për vitet që vijnë.

Almark Studio Cikli i permiresimit

Intervista: Ne bëjmë një zhytje të thellë në biznesin tuaj, qëllimet e faqes suaj të internetit dhe sfidat tuaja aktuale për të zbuluar mundësitë tuaja unike në internet.

 

Hulumtimi: Ne eksplorojmë konkurrencën tuaj, pasuritë tuaja ekzistuese dhe audiencën tuaj të synuar për të formuluar një kuptim analitik dhe për të drejtuar nga të dhënat për vizitorët e faqes suaj të internetit.

 

Përmbajtja dhe planifikimi: Ne paraqesim një koncept të dizajnit që synon të arrijë faqen tuaj të internetit dhe qëllimet e konvertimit, i cili mbështetet nga të dhëna reale dhe unike për biznesin tuaj.

 

Dizajni dhe Zhvillimi: Ekipi ynë i Dizajnit sjell në jetë konceptin tuaj të internetit në formën e një faqe interneti strategjike të hapjes.

 

Testimi dhe publikimi: Pas testimit, analizës dhe mësimit rigoroz të përdoruesit, faqja juaj në internet hapet drejtpërdrejt dhe i nënshtrohet një monitorimi të vazhdueshëm.

 

Cikli i përmirësimit të vazhdueshëm: Sapo të hapet faqja në internet, ajo rishikohet vazhdimisht dhe përmirësohet në përgjigje të testimit të vazhdueshëm të përdoruesit dhe analizës së konvertimit. Rezultati në përfundim të programit tuaj të Dizajnit të Drejtuar nga Rritja është një faqe në internet që synon performancën kulmore, që diktohet nga vizitorët që kanë më shumë rëndësi dhe perspektivat tuaja.