Marketingu dixhital

Transformimi përmes syve të klientit me një vizion dhe strategji që sheh përpara.

ROI.
Klikim pas klikimi.

Shërbimet tona të reklamimit dixhital u japin klientëve një avantazh strategjik në konkurrencën për vëmendjen në internet. Strategjitë e zhvilluara nga profesionistët tanë të KPP janë të njëjtat ato që ne zbatojmë në biznesin tonë, të cilat kanë provuar ROI.

Duke përfshirë Google Adwords dhe të gjitha kanalet sociale, ne drejtojmë projekte që prodhojnë kthim real të investimit për klientët tanë.

KPP & Ritargetim
  • GOOGLE ADWORDS
  • DISPLAY / GOOGLE / AFFILIATE
  • RIMARKETING
  • RIMARKETING NË RRJETE SOCIALE
  • GOOGLE SHOPPING
Rrjete sociale me pagesë
  • GJENERIM I SHITJEVE
  • FACEBOOK
  • INSTAGRAM
  • PINTEREST
  • LINKEDIN
Almark Studio Social Media