Marketing i brendshëm

Rritni biznesin tuaj me një strategji dixhitale që vendosë klientin në radhë të parë.

Strategji e sukseshme e marketingut

“Strategjia pa taktika është rruga më e ngadaltë drejt fitores. Taktika pa strategji është zhurma para disfatës. ”

– Sun Tzu

 

Përmbajtja pa qëllim nuk kryen punë, as përvoja e dobët e përdoruesit nuk do të marrë vëmendje domethënëse. Nëse tashmë po përdorni disa taktika të marketingut përbrenda dhe nuk po shihni rezultatet që i prisni, mund të ndiheni se po dështoni.

 

Por ka një rrugë drejt fitores. Një rrugë e shtruar nga të dhënat, teknologjia e niveleve të larta, dizajni i klasit botëror dhe strategjia fituese e çmimeve. Gati? Le të rritemi.

Almark Studio Strategjia

Shërbimet tona strategjike të marketingut ofrojnë mbështetje në të gjithë ciklin e jetës së klientit.

Rezultatet kryesore të marketingut të brendshëm

Qofshin fillestarë apo kompani të mëdha, ne kemi ndihmuar bizneset e të gjitha madhësive të rriten me marketing strategjik përbrenda.

 

79% e klientëve të Almark Studio rrisin të ardhurat e tyre nga shitjet brenda një viti, përmes këtyre faktorëve kyq

 

  • Rritja e trafikut organik të faqes në internet
  • Gjenerimi dhe edukimi i personave të gatshëm për shitje
  • Njohja në rritje e markës dhe depërtimi në treg
  • Krijimi i sistemeve efikase të marketingut
  • Arritja e kanaleve të reja për blerjen e klientit
  • Rritja e vlerës së klientit në pjesën e portofolit dhe të jetës së tij
  • Reduktimi i kostos për klient të interesuar

Cikli Spin (Planet e Fokusit 90 Ditor)

Ne përdorim një proces të shkathët për të lëshuar programe të marketingut të brendshëm në cikle 90-ditore. Kjo na jep fleksibilitet për të zbatuar, matur dhe përsëritur në mënyrë të vazhdueshme; duke iu përgjigjur njohurive të audiencës dhe duke u përshtatur në kanalet me performancën më të mirë.

Almark Studio Cikli
Targeti

Ne bashkëpunojmë me ju për të përcaktuar qëllimet e matshme të biznesit dhe për të caktuar përgjegjësinë. Ne krenohemi me transparencën absolute dhe kuptojmë nevojën tuaj për të përmirësuar ROI.

Hulumtimi dhe strategjia

Ne hartojmë një strategji të brendshme për të arritur qëllimet e biznesit tuaj, duke hulumtuar blerësit tuaj potencial, konkurrentët tuaj dhe fushat tuaja të mundësive.

Implementimi

Ekipi ynë i zbatimit sjell strategjitë në jetë. Pavarësisht nëse është një përvojë interaktive në internet, një video e produktit të animuar, ose një letër e bardhë që gjeneron shitje, ekipi ynë punon me saktësi dhe dhunti.

Analiza dhe optimizimi

Ne nuk besojmë se marketingu duhet të jetë gjithnjë i njëjtë. Ne përdorim teknologjinë më të mirë në biznes për të kryer analiza të vazhdueshme mbi performancën e iniciativave tuaja të marketingut dhe i përdorim këto njohuri për të bërë përmirësime të drejtuara nga të dhënat që rritin vijën tuaj të fundit.

Ne jemi një shtesë e ekipit tuaj

Ne veprojmë si infrastruktura juaj e marketingut të jashtëm; një partner i besuar që e kupton dhe vlerëson biznesin tuaj aq shumë sa ju. Kur punoni me ne, nuk punësoni një profesionist të marketingut me një grup aftësish të kufizuara. Ju punësoni strategë, projektues, zhvillues, SEO, PPC, shitës, shkrues shkrimesh dhe më shumë.

 

Strategët

Strategët tanë fiksohen për krijimin e programeve të marketingut të drejtuara nga të dhënat për të arritur qëllimet tuaja. Ata punojnë së bashku me ju për të kuptuar biznesin tuaj dhe klientët tuaj dhe i përdorin këto njohuri për mundësitë tuaja për rritje.

 

Marketerët

Marketerët tanë janë heronj të Almark Studio që kërkojnë të njohin çdo pëllëmbë të platformës nga para – prapa. Ata janë yje të SEO-së, mbretër të përmbajtjes dhe burimi juaj i frymëzimit përbrenda.

 

Dizajnerët/Zhvilluesit

Profesionistë të shkëlqyeshëm të krijimit dhe zhvillimit të faqes në internet janë jashtëzakonisht të vështirë për tu arritur. Ekipi ynë fitues i çmimeve i Dizajnit dhe Zhvillimit bën më shumë sesa t’i japë biznesit tuaj një ndërrim fytyre; ata janë ekspertë në përshpejtimin e normave të konvertimit dhe krijimin e përvojave me të vërtetë të paharrueshme në internet.

 

Autorët

Shkrimtarët tanë e dinë fuqinë transformuese të një mesazhi të shkëlqyeshëm. Pavarësisht nëse është krijimi i faqeve të para me konvertim të lartë, krijimi i reklamave të optimizuara të Google Text, angazhimi i audiencës tuaj në mediat sociale, ose krijimi i përmbajtjes editoriale tërheqëse për të tërhequr dhe konvertuar vizitorët në internet, ata ju mbulojnë.

 

PPC Specialistët

Ekipi ynë reklamues pagesave për klik (PPC) janë ekspertë në nxjerrjen e rezultatit më të mirë nga buxheti juaj. Pavarësisht nëse jeni duke zhvilluar një fushatë të fuqishme në Google Adwords, duke eksperimentuar me një strategji marketingu, ose duke optimizuar reklamat tuaja në rrjete sociale, ata janë shumë të aftë në uljen e CPC dhe drejtimin e konvertimit.

Taktikat dhe iniciativat e brendshme

Iniciativat e marketingut të brendshëm që përdorni varen nga qëllimet, audienca dhe investimi juaj në marketing. Më poshtë janë vetëm disa nga produktet dixhitale që kemi ekzekutuar për klientë nga industri të ndryshme.

Almark Studio Blog
Artikuj
Almark Studio Vlog
Vloge
Almark Studio Marketing
Infografika
Almark Studio Marketing
Libra dixhital
Almark Studio Marketing
Letra të bardha
Almark Studio Marketing
Sondazhe
Almark Studio Marketing
Kuize interaktive
Almark Studio Marketing
Mikrofaqe
Almark Studio Marketing
eTrajnime
Almark Studio Marketing
Webinar
Almark Studio Marketing
Baza të të dhënave
Almark Studio Marketing
Podkaste
Almark Studio Marketing
Google Ads
Almark Studio Marketing
Rrjete sociale
Almark Studio Marketing
Reklama në rrjete sociale
Almark Studio Marketing
Gjenerim i klientëve potencial
Almark Studio Marketing
Marketing me email
Almark Studio Marketing
Automatizim
Almark Studio Marketing
Robot komunikues
Almark Studio Marketing
Live Chat

Programet e marketingut dhe çmimet

Ne ofrojmë një sërë programesh të marketingut për shumicën e niveleve të investimeve. Krahasuar me koston e punësimit të një profesionisti të marketingut të brendshëm, këto programe ju lejojnë të merrni më shumë vlerë nga buxheti juaj i marketingut.

 

Çfarë përfshihet

 

 

 

Strategët e marketingut

Një ekip strategësh dixhitalë me përvojë të gjerë në rritjen e bizneseve si tuajat.

 

 

Ekipi i implementimit

Tregtarë ekspertë, shkrimtarë, dizajnerë dhe zhvillues që punojnë të gjithë për ju.

 

 

Raporte mujore

Një rishikim mujor i performancës së marketingut të muajit të kaluar.

 

 

Planet e ekzekutimit 90-ditor

Udhërrëfyesi juaj tremujor për rritje, ky program 90-ditor analizohet dhe optimizohet vazhdimisht për të maksimizuar rezultatet tuaja.

 

 

Qasje e hapur

Strategjia juaj, ofrimi juaj, rezultatet tuaja, sa herë që keni nevojë për to. Dosja juaj Master e marketingut është pamja juaj transparente në aktivitetet tona të përditshme.

 

 

Lidhje telefonike javore

Thirrjet telefonike javore 15-30 minutëshe, për të raportuar mbi performancën dhe për të zbuluar mundësi të reja.

Çmimet

 

 

Këto çmime janë për pako me parapragim, me kontratë minimale 3-mujore.

360€ /muaj

Fillestare

– Qëndroni aktiv në treg

Në këtë nivel investimi, ju do të tërheqni një trafik organik për kërkime lokale, do të filloni të kapni dhe konvertoni drejtuesit në faqen tuaj të internetit dhe të ruani një prani të shëndetshme dixhitale.

680€ /muaj

Thelbësore

 – Rriteni prezencën tuaj

Programi Thelbësor është krijuar për bizneset e vogla që kërkojnë mbështetje të nivelit më të lartë për të krijuar trafik të faqeve në internet, për të fituar parapaguesit, për të zgjeruar arritjen e marketingut dhe për të konvertuar linjat në internet.

900€ /muaj

Rritu

 – Mposhtni konkurrentët

Programi ynë i rritjes është krijuar për bizneset e vogla dhe të mesme që kërkojnë të angazhojnë perspektiva në të gjitha fazat e udhëtimit të blerësit.

1200€ /muaj

Full Stack

 – Element i plotë i marketingut

Me këtë nivel investimi, ju mund të prisni disa fushata gjatë gjithë vitit, secila duke punuar për të tërhequr, konvertuar, mbyllur dhe kënaqur klientët në një shkallë të përzier.

1820€ /muaj

Platinum

– Domino tregun

Ky program është krijuar për kompanitë me buxhet më të madh, për të konkurruar në majën e vertikaleve të tyre dhe për të zgjeruar shtrirjen e tyre kombëtare dhe ndërkombëtare.

I diskutueshëm

Sipas nevojës

– Përshtatemi

Nëse nuk e gjeni veten te asnjëra nga pakot më lart, na shkruani tani, dhe mund të diskutojmë plotë mundësi të tjera. Qëllimi ynë është që të ofrojmë shërbime sipas nevojave dhe buxhetit të klientit.

Le të fillojmë diçka të re

Na kontaktoni tani, dhe pas konsultave të para, do të mund të ju përgatisim një ofertë të detajuar, që ju mundëson të arrini qëllimet tuaja.