Kush jemi ne

Fuqizojmë bizneset me prezencë online.

Një shtysë për
transforim.

Almark Studio ekziston për të rritur ndërmarrje të vogla në të mesme përmes shërbimeve inovative. Ne kombinojmë marketingun dhe dizajnin të klasit botëror me një qasje unike të integruar për të ndihmuar klientët të rriten me shkallë dhe shpejtësi.

Vlerat tona.

Këto vlera thelbësore drejtojnë biznesin tonë, marketingun tonë dhe markën tonë. Ndërsa kompania jonë vazhdon të zhvillohet dhe rritet, këto pesë vlera mbeten konstante.

Transparenca

Procese të qarta dhe komunikim të hapur.

 

Bëhu më i mirë

Shtro pyetje, bëhu kurioz.

 

Angazhohuni

Merrni rreziqe të llogaritura dhe përqafohuni atje ku ju çojnë.

 

Jini mirënjohës

Jini mirënjohës dhe qëndroni në gjërat e mira.

 

Gjithmonë bëhu inovator

Arrini përmirësime të qëndrueshme në performancë

Rritje, dixhitalizim
+ brand.

Ne ndërtojmë brende dhe përvoja dixhitale që sjellin rezultate të matshme duke kombinuar qëllimet e biznesit me strategjinë e të menduarit përpara, projektimin e uebfaqes të drejtuar nga rritja dhe marketimin e brendshëm.

Almark Studio Zyra

Fillimisht njerëzit.

Një ekip i larmishëm i ekspertëve dixhitalë. Të gjithë në Almark Studio janë këtu për një arsye. Ata janë të apasionuar, të sinqertë, krijues, të përqendruar dhe inteligjentë dhe kanë një dozë të shëndetshme të integritetit.

 

Këto karakteristika janë brenda të gjithëve, dhe ato janë ato që e bëjnë Almark Studio, Almark Studio. Me një suitë ndërkombëtare klientësh të përkushtuar dhe një vend idilik në qendër të qytetit – njerëzit tanë i japin jetë biznesit me individualitet dhe dhunti.

Almark Studio Per Ne

Pse ne?

Suksesi i kësaj agjencie varet 100% nga suksesi i klientëve tanë. Ndjesia jonë më e madhe e arritjeve është të luajë një rol kryesor në rritjen dhe suksesin e kompanive të tjera të mëdha apo të vogla. Ne e marrim investimin tuaj të marketingut personalisht, dhe si rezultat, u qasemi sfidave dhe synimeve tuaja si të ishin tonat.

Partner i certifikuar i Google

Për të fituar këtë dallim, ne kemi kaluar orë trajnimi, kemi provuar ekspertizën tonë duke përmbushur kërkesat e buxhetit të llogarive PPC të klientëve tanë dhe kemi kaluar provime rigoroze që demonstrojnë një njohuri të thelluar të Adwords.

Almark Studio Google Partner