Shërbimet tona

Fuqizojmë bizneset me prezencë online.

Lidhje përmes
dizajnit

Suksesi në ekosistemin dixhital nuk ndodh rastësisht. Ne besojmë në ngritjen e klientëve për të shfrytëzuar mundësitë e tyre në internet, dhe përdorim strategji të integruara, shkathtësi dhe imagjinatë për t’i arritur ata atje.

Marketing i brendshëm

 

Rritni biznesin tuaj me një strategji dixhitale që vendosë klientin në radhë të parë.

 

Programet tona ofrojnë fleksibilitet për tu përsëritur dhe përmirësuar në mënyrë të vazhdueshme dhe për t’ju siguruar një rritje të madhe të investimit tuaj.

 

Më shumë →

Almark Studio Marketing i brendshem

Dizajn dhe zhvillim i website

 

Dizajni i Drejtuar nga Rritja është përgjigjja e procesit tradicional të krijimit të uebit, i cili është i vjetëruar, joefikas dhe i shtrenjtë.

 

Duke përdorur një metodologji përsëritëse dhe analitike të krijimit të faqeve në internet, programi ynë ka shndërruar bizneset në qendra të konvertimit.

 

Më shumë →

Almark Studio Dizajn dhe Zhvillim i Website

Google Adwords dhe rrjete sociale

 

Kanalet e marketingut si mediat sociale po bëhen gjithnjë e më të pagueshme.

 

Programet tona të reklamimit dixhital kombinojnë përmbajtje tërheqëse me shënjestrim inteligjent për të angazhuar audiencat sociale dhe për të dhënë rezultate reale.

 

Më shumë →

Almark Studio Google AdWords

Strategji dhe dizajn i brendit

 

Forca e brendit është një nga pasuritë më të mëdha të biznesit tuaj.

Ne po ndihmojmë kompanitë të zbulojnë ato që i bëjnë unike, ta komunikojnë këtë në treg dhe të ndërtojnë lidhje emocionale me audiencën e tyre.

 

Më shumë →

Almark Studio Shitje

Video & Interaktivitet

 

Ne po ndihmojmë markat të arrijnë audienca të reja dhe të kënaqin ato ekzistuese me video tërheqëse dhe përvoja interaktive.

 

Nga strategjia te implementimi, ne e bëjmë përmbajtjen e gjeneratës së ardhshme të arritshme për kompanitë e mëdha dhe të vogla.

 

Më shumë →

Almark Studio Video

Mundësimi i shitjeve

 

Nevoja për një harmonizim strategjik midis departamenteve të marketingut dhe shitjeve nuk ka qenë kurrë më e rëndësishme.

 

Shërbimi ynë i mundësimit të shitjeve jep këshilla taktike dhe lehtëson ndryshimin strukturor të nevojshëm për ta zbatuar atë.

 

Më shumë →

Almark Studio Shitje