Strategji dhe dizajn i brendit

Ndërtojmë brende që klientët tuaj i duan.

Emocionohemi.

Forca e brendit është një nga pasuritë më të mëdha të biznesit tuaj.

 

Ne po ndihmojmë kompanitë të zbulojnë ato që i bëjnë unike, ta komunikojnë këtë në treg dhe të ndërtojnë lidhje emocionale me audiencën e tyre.

Strategji e brendit
  • PLATFORMA & POZICIONIMI
  • TRENDET & PASQYRAT
  • PLANIFIKIMI I PËRMBAJTJES
  • EKSPERIENCA E BRENDIT
  • STRATEGJIA E TREGUT
Dizajn i brendit
  • EMËRTIM & IDENTITET
  • ZË & POROSI
  • GUIDË E PËRDORIMIT
  • KOMUNIKIM
  • DREJTIM I PËRMBAJTJES
Almark Studio Brand Design