Video & Interaktivitet

Krijojmë përvoja bindëse dixhitale.

Preke Play.

Ne po ndihmojmë markat të arrijnë audienca të reja dhe të kënaqin ato ekzistuese me video tërheqëse dhe përvoja interaktive.

 

Video marketingu është bërë i domosdoshëm, dhe kërkon burime e aftësi të konsiderueshme teknologjike. Nga strategjia te implementimi, ekipi ynë me përvojë i marketingut në video e bën videon të arritshme për kompani të mëdha dhe të vogla.

Video prodhimi
 • REGJI
 • XHIRIME & MONTAZHË
 • GRAFIKA LËVIZËSE / ANIMACION
 • STRATEGJI E PËRMBAJTJES
 • SHKRIM I SKENARIT
Interaktivitet
 • GJENERIM I SHITJEVE
 • MIKROFAQE
 • KALKULATORË
 • SONDAZHE
 • INFOGRAFIKA INTERAKTIVE
 • LETRA TË BARDHA INTERAKTIVE
Almark Studio Video

Lexo edhe 

Mundësimi i shitjeve